Duyuru

Ternava: Kosova konusunda Türkiye Devleti gerçek bir dost olarak davrandı

Kosova Haberleri

  /   478   /   05 Mayıs 2014, Pazartesi

 Yazdır

  

 

Priştine, 31 Ekim 2008 (Kosovapress) saat 14:54

Tërnava: Shteti turk ndaj Kosovës u soll me përgjegjësinë e një miku të vërtet

Türkiye Cumhuriyeti Priştine Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Mustafa Sarnıç yaptığı bir konuşmasında, Türkiye’nin ileride de uluslararası tüm örgütlerde Kosova’yı güçlü bir şekilde destekleyeceğini öne sürdü.

 

 

Kosova Müftüsü mr. Naim Ternava cuma günü, T.C. Priştine Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Mustafa Sarnıç’a veda görüşmesi düzenledi.

Bu münasebetle Müftü Ternava, Türkiye ile Kosova arasında devletlerarası ilişkilerin kurulmasına sunduğu katkıları için Maslahatgüzar Mustafa Sarnıç’a teşekkürlerini arz etti.

 

‘Kosova’nın geçtiği tüm süreçlere Devletiniz ve tarafınızdan sunulan katkılar çok büyüktür. Kosova konusunda Türkiye Devleti gerçek bir dost olarak davranmıştır. Diplomatik misyon olarak yaptıklarınız her şey için minnetarız. Sizi bu yüzden Kosova’nın dostu olarak değerlendirmekteyiz’, dedi Müftü Ternava.

Kosova’dan hiç bir zaman unutamıyacak hatırlaralra ve duygularla ayrıldığını dile getiren Maslahatgüzar Mustafa Sarnıç, ileride de Türkiye’nin Kosova’ya bulunduğu tüm uluslararası örgütlerde güçlü bir şekilde  destek sunacağını  bildirdi.

 

 

  

Yorumlar