Duyuru

Teşekkürler Erdoğan - Prizren Teşekkür Ediyor.

Kosova Haberleri

  /   485   /   06 Haziran 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

 
 

 

Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kosova’dan teşekkürler afişlerle ifade edildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta sergilediği tutumun yankıları Kosova’da da sürüyor.

 
 

Dün hemen hemen  tüm Kosova medyası Başbakan Erdoğan’ın İsrail Başkanı ile söz düellosuna ve Davos’u terk etmesine yer verirken bugün Prizren’de “Fallemenderit Erdoğan Prizreni të Falenderon” (Teşekkürler Erdoğan Prizren Teşekkür Ediyor) yazılı Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri asıldı.

 Adalet Partisi Prizren Şubesi Gençlik Kolları tarafından basılan ve kentin farklı yerlerinde asılan posterlerle Gaze’de suçsuz insanların katledilmesine susmayan Başbakan Erdoğan’a teşekkür ediliyor. Posterlerin basılması nedeniyle gönderilen açıklamada Başbakan Erdoğan’a Davos Konferansı süresince özgürlük ve insan hakların korunmasında gösterdiği kararlılık ve Gaze’de olanları anlatan İsrail Başkanı’nı alkışlayanları eleştirdiği için teşekkür ediliyor. Açıklamada Adalet partisi Gençlik Kollarının dünyanın her neresinde olursa şiddete, teröre, soykırıma karşı olduğunu dünyada barış ve istikrarın sağlanması için bu ve buna benzer girişimleri destekledikleri de vurgulanıyor.

kosova haber 

  

Yorumlar