Duyuru

Mahir Yağcılar: Bayram, Barış ve Refah Fırsatı Olsun

Kosova Haberleri

  /   532   /   04 Ekim 2014, Cumartesi

Kosova Haber
 Yazdır

  Kamu Yönetimi Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı Mahir Yağcılar bayram kutlamasında Kosova’da kurumların kurulmasını, toplumumuzun birlik ve beraberliğinin güçlenmesini, Türkiye’nin her yönlü ilerlemesini, İslam dünyasının daha bir ve bilinçli olması dileğinde bulundu.

Mahir Yağcılar’ın mesajı şöyle:
“Her Bayramın olduğu gibi bu Kurban Bayramının da tüm insanlık ve İslam alemi için yeni bir barış ve refah fırsatı olmasını, Kutsal topraklarda Hac görevini yerine getirmekte olan ve bu bayramı kutlayan tüm müminlere Yüce Rabbimizden dua ve ibadetlerini kabul etmelerini niyaz ederim. 
Dostluk, sadakat, sevgi ve dayanışma anlamını taşıyan bu mübarek bayram günleri Kosova’da da özlem ve en içten duygularla beklenmektedir. Bu vesileyle en başta Kosova’da siyasi istikrarın devam etmesi ve devlet kurumlarının bir an önce kurulması, daha kalkınmış ve daha güçlü bir devlet olması, anavatanımız Türkiye’nin her yönlü ilerlemesi, İslam dünyasının daha bir ve bilinçli olması, toplumumuzun birlik ve beraberliğinin daha güçlü olması, soydaşlarımızın refahı artması ve partimizin güçlenmesi umutlarıyla bu bayramı ayrı bir mutluluk ve coşku içerisinde kutlayacağımızı inanmaktayım. 
Tekrar bu mübarek günlerin ve Bayramın tüm İslam alemine hayırlı olmasını diler, tüm soydaşlarımıza tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim. “  

Yorumlar