Duyuru

Jahjaga: Türk Topluluğu Kosova Kurumları ve Toplumunda İyi Bir Örnek

Kosova Haberleri - Türkiye Haberleri

  /   458   /   21 Nisan 2015, Salı

Kosova Haber
 Yazdır

  

Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga  bugün 23 Nisan Kosova Türklerinin Milli Bayramı vesilesiyle   Kamu Yönetim Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi- KDTP  Genel Başkanı Mahir Yağcılar’ın yönetiminde  Milli Bayramı Kutlamaları Tertipleme Kurulu heyetini kabul etti.


Milli Bayramı nedeniyle Türk topluluğuna kutlamalarını ileten Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga,  bu topluluğun Kosova kurumları ve toplumunda katılımın iyi bir örneğini teşkil ettiğini ve ülkenin tüm diğer topluluklarıyla birlikte demokratik devletin imarında kararlı olduğunu ifade etti.


Cumhurbaşkanı Jahjaga,  Kosova’nın ayrım yapmaksızın tüm vatandaşların devleti olduğunu ve uluslararası camianın eşit bölümü olması ve ilerlemesi için tüm sorumluluk ve görevlerini paylaştıklarını söyledi.

 

Kamu Yönetim Bakanı ve KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar da bu kutlama ve Kosova Türk topluluğuna desteği için Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga’ya teşekkür etti ve Kosova Türkleri Milli Bayramının kaydedilmesiyle ilgili başlayan tüm etkinliklerden bilgi verdi. 

  

Yorumlar