Duyuru

Mustafa: Muhalefetin Hiçbir Süresi Dikkate Değer Değildir

Kosova Haberleri

  /   436   /   03 Mayıs 2015, Pazar

Kosova Haber
 Yazdır

  

Priştine’de ‘Priştine 2015’ Uluslararası Fuarı ziyaret ettiğinde yaptığı açıklamada Başbakan Isa Mustafa hiçbir işletmenin şikayetçi olmadığından dolayı sahada görüldüğü gibi durumun öyle olmadığı farkına vardığını söyledi.

 

Muhalefetin protestolara devam edeceğini açıkladığı anda “Priştine 2015” Fuarı’nı ziyaret eden Başbakan Isa Mustafa hükümet programının iki hafta içinde tamamlanmayacağından dolayı muhalefetin hiçbir talebinin dikkate alınmaya değmediğini ifade etti.

 

Hiçbir işletmenin şikayet etmediği nedeniyle sahada görüldüğü gibi bu fuarda durumun öyle olmadığı farkına vardığını anlatan Mustafa, Hükümet’in maliye ve kalkınma politikası üzerinde daha fazla çalışmasına dair işletmelerden talepler yapıldığını ifade etti.

 

“Bölgesel ve daha geniş çapta piyasada rağbet edecek işletmelere destek sunacağım vaatlerinde bulundum ve bununla istihdam edilenlerin sayısı daha da artacak.” şeklinde konuşan Mustafa muhalefetin protestolarıyla ilgili bir soru üzerine bunun inkar ettikleri sözkonusu olmadığını ancak Hükümet’in kalkınma politikasını gereçekleştirrmek için angaje olduklarını bildirdi.

 

Başbakan Isa Mustafa, “Hiçbir süre dikkate değer değildir,  çünkü program iki hafta içerisinde tamamlanmaz,  iyi ama Hükümet’in görev süresince Hükümet programının tamamlanması için çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

  

Yorumlar