Duyuru

Hyseni: Ülkemizde Durum Kontrol Altında

Kosova Haberleri

  /   469   /   12 Mayıs 2015, Salı

Kosova Haber
 Yazdır

  İçişleri Bakanı Skender Hyseni, Kosova’nın durumunun güvenli ve kontrol altında olduğunu söyledi. ‘Tribuna’ gazetesine verdiği demecinde Hyseni, güvenlik ve asayiş kurumlarının durumun kontrol altında olması için faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.
 
“Ülkemizde durumu kontrol altında bulundurduğumuzu diyebilirim. Gereksiz aleni açıklamalardan uzak durmaktayız ve durumla en ciddi bir şekilde meşgul olmaktayız.” diyen İçişleri Bakanı Skender Hyseni, Kumanova’daki durumla ilgili tüm bilgilere sahip olduğunu ancak bu bilgileri kamuoyu ile paylaşamaz durumda olduğunu açıkladı.

Diğer yandan Meclis İçişleri ve Güvenlik Komisyonu üyesi Rexhep Selimi, Makedonya’daki durumla ilgili değerlendirmede bulunabilmek için gerekli bilgilere sahip olmadığını söyledi.

Selimi’ye göre milletvekilleri de değerlendirmelerde bulunabilmek için Meclis’ten ve diğer kurumlardan gereken bir şekilde bilgileri almış değiller. Selimi ayrıca Makedonya’da durumun patlak verebileceğinden dolayı  Kosova kurumlarının hazır olmaları gereğini savundu.  

Yorumlar