Duyuru

Mustafa: Thaçi Cumhurbaşkanı Olacak, Seçimler 2018 Yılında

Kosova Haberleri

  /   429   /   17 Ağustos 2015, Pazartesi

Kosova Haber
 Yazdır

  Başbakan Isa Mustafa, PDK-LDK anlaşması ile öngörüldüğü gibi Hashim Thaçi’nin cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

LDK başkanı da olan Başbakan Isa Mustafa, PDK yetkililerinin Hashim Thaçi’nin cumhurbaşkanı olmaması halinde erken seçimlere gidileceği tehditlerine tepki gösterdi.

PDK-LDK anlaşmasıyla öngörüldüğü gibi Thaçi’nin cumhurbaşkanı görevine geçeceğini belirten Mustafa, seçim talep etmekle Haradinaj’ın bu tatil döneminde eğlendiğini söyledi. 

Mustafa, seçimlerin 2018 yılından önce yapılmayacağına son noktayı koydu.

Başbakan Isa Mustafa ‘Facebook’ hesabından yaptığı bu açıklamasında bundan başka diğer konulara da açıklık getirirken hiç kimsenin Kosova’nın hiçbir karış toprağını hediye etmeyeceğini ve hiç kimsenin başkasının toprağını almayacağını ve devleti,  devlet kurumlarını ve özel mülkiyete zarar verme sahasının yaratılmayacağını anlattı.
 
“Hangi adı taşırsa taşısın ordumuz var, KGG gibi güce sahibiz öyle ki teklif ettiğimiz gibi adını değiştirmeyi engellemek isteyenlere Kosova’nın orduya sahip olduğu ayan olmalıdır. Bundandır çalışmalarımızı sürdürelim,  rahat uyuyalım ve dinlenelim. Çünkü bu devletle sorumluluklarımızı şakaya almadık.” diye belirtmektedir Başbakan Isa Mustafa ‘Facebook’ hesabından yaptığı açıklamada.  

Yorumlar