Duyuru

Ziraat Bankası Kosova’da Şube Açmak İstiyor

Türkiye Haberleri

  /   1008   /   05 Mayıs 2014, Pazartesi

 Yazdır

  

 

 

 
 

 

Türkiye’nin en önemli bankalarından biri olan Ziraat bankası Balkanlara açılmaya devam ediyor. Makedonya, Bosna hersek, Bulgaristan ve Romanya’da faaliyetlerini sürdüren Ziraat Bankası yakın zamanda Kosova ve Yunanistan’da faaliyetlerine başlayacak.

 

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar gazetecilere yaptığı açıklamada Yunanistan’ın başkenti Atina’da ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı Gümülcine’de şube açmak için gün saydıklarını belirtti.

 Çağlar açıklamasının devamında Kosova’da Priştine ve Prizren’de birer şube açmak istediklerini vurguladıktan sonra “Türk işadamlarının olduğu her yere gitmeyi hedefliyoruz” dedi. Türk işadamlarının Balkanları yeniden keşfettiğini vurgulayan Çağlar Balkanlar’da aktif rol almak istediklerini sözlerine ekledi.

 

Ziraat Bankası’nın yanı sıra Balkanlar’da Çalık Holding’e bağlı Aktif Bank Arnavutlukta, Banka Kombetare Tregtare Kosova’da, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Kosova’da ve FİBA grubu bankası Romanya’da faaliyetlerini sürdürüyor. Haber: Ercan Baysa Zaman Gazetesi

  Editör : Kosova Haber  

  

Yorumlar