Duyuru

Bayramda Türk Polisi ve Türk Kızılayı Priştine Halkını Unutmadı

Kosova Haberleri

  /   514   /   06 Haziran 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

 
 

 

Kurban Bayramı gibi anlamlı günlerde, Priştine’nin “Gerçek” Derneği, Türk Polisi ve Türk Kızılayı yardımıyla, 200 kadar aileye kurban eti dağıtımını yaptı.


 
 

Kurban Bayramı vesilesiyle, Priştine’nin ihtiyaç sahibi ailelerine az çok katkıda bulunmak ve onları sevindirmek amacıyla, “Gerçek”Kültür, Sanat ve Spor Derneği, Türk Kızılayı ve Kosova’da bulunan Türk Polisinin yardımı ve desteğiyle, dün ve bugün  dernek mekanında ulusal ayrım yapmadan Türk, Arnavut, Boşnak olmak üzere  200’den fazla aileye  kurban eti dağıtımını gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 “Gerçek” Derneği Başkanı Zeynelabedin Ustaibo, derneğin  birkaç yıldan bu yana geleneksel halini almış bu gibi yardımlaşma faaliyetinin gerçekleştiğini belirterek, bu anlamlı günlerde Priştine halkına  mütevazi de olsa bu gibi yardımların sunulmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Dernek Başkanı Ustaibo, dün 85 kişiye kurban etinin verildiğini, bugün de 120’den fazla kişiye bu dağıtımın gerçekleştiğini belirtti. “Gerçek” Derneği Başkanı Zeynelabedin Ustaibo, kurbanlık hayvanların Kosova’daki Türk Polis Kontenjanı ve Türk Kızılayı tarafından temin edildiğini açıklayarak, bu girişimleri içine kendilerine teşekkür etti.

Kurban etini alan Priştineli vatandaşlar da Türk Polisinin ve Kızılayın bu gibi yardımda bulundukları dolaysıyla şükranlarını dile getirdiler.

 Editör : Kosova Haber


 

  

Yorumlar