Duyuru

Kosovalı Hacılar Memleketlerine Dönüyor

Kosova Haberleri

  /   530   /   06 Haziran 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

 
 

 

Kosova'dan kutsal topraklara gitmek için yola çıkan Hacı Adayları, Hacc vazifelerinin ardından memleketlerine dönüyor.


 
 

Köprü Yardımlaşma Gurubu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, 49 Kosovalı Hacının Hac vazifelerini tamamladıktan sonra memleketlerine dönmeden Adana'ya uğradıklarını söyledi. Kendilerini memleketlerine yolcu etmeden önce misafir eden Köprü Yardımlaşma Gurubu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım'a teşekkürlerini bildiren hacılar, 8 gün Medine'de, 7 gün de Mekke'de kaldıklarını söyledi.

 

Hac görevlerini tamamlamanın mutluluğu ile Türkiye'ye dönen hacılar, kendilerini Hacca gitmeden önce Adana'da misafir olarak kabul eden hac yolculuğu sırasında azık ve ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olan Köprü Ekibine ve Bekir Fevzi Yıldırım'a hac vazifeleri sırasında çokça dua ettiklerini söylediler. Dualarında dünyadaki zulüm gören bütün mazlumları da unutmadıklarını bildiren Hacılar, Hac kafilesi başkanı Fethi İsa Kul, kendilerine Adana'da gösterilen misafirperverlikten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kul, 9. kez hacca gittiğini hatırlatarak, Hacca giderken uğurlayanlara ve döndüklerinde karşılayanlara teşekkür etti.

 

Kosovalı Hacılar'ın memleketlerine dönerken de azıkları ve bazı ihtiyaçlarını Köprü Yardımlaşma Grubu'nun karşıladıklarını bildirdiler. Zeynep yakar – Yeni Şafak

KOSOVA HABER 

  

Yorumlar