Duyuru

Kosova Meclisi Heyeti Türkiye’ye Gidiyor

Türkiye Haberleri

  /   432   /   06 Haziran 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

 
 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan daveti üzerine Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Jakup Krasniqi başkanlığında bir heyet 5 Ocak’ta Türkiye ziyaretine gidecek. Heyette Bakan Mahir Yağcılar da hazır bulunacak.


 
 

 

Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Jakup Krasniqi başkanlığında bir heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan daveti üzere 05-09 Ocak 2009 tarihlerinde ilk kez  Türkiye ziyaretini gerçekleştirecek.

 

 

Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Jakup Krasniqi, meclis başkanlığı üyeleri ve Kosova Çevre ve Alan Planlama Bakanı Mahir Yağcılar 05-09 Ocak 2009 tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da görüşmelerde bulunacak. Ziyaret Anıt Kabir’de törenle başlayacak ve TBMM Başkanı Köksal Toptan ve çok sayıda üst düzey yetkili ile görüşmelerle devam edecektir.

 

 

Türkiye ziyareti sırasında Kosova Çevre ve Alan Planlama Bakanı Mahir Yağcılar’ın T.C. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Bakanı Mustafa Sait Yazıcıoğlu ve diğer bakanlar yanı sıra Ankara ve İstanbul’da Kosovalı öğrenciler ile görüşmesi de bekleniyor.

KOSOVA HABER 

  

Yorumlar