Duyuru

Türkiye’deki Kosovalılardan Gazze İçin Kan Bağışı

Türkiye Haberleri

  /   499   /   06 Haziran 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

Türkiye’deki Kosovalılardan Gazze İçin Kan Bağışı
 

 

Bursa Kosova Üsküp Türkleri Derneği ile Rumelili Sanayici ve İşadamları Derneği, İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu saldırılarda yaralanan Filistin halkına destek için kan bağışı kampanyası düzenledi.


 
 

 

Kosova Üsküp Türkleri Derneği Lokali’nde başlatılan kampanyada konuşan Kosova Üsküp Türkleri Dernek Başkanı Recep Gündüz, "Gazze’de yapılan zulmü görmezden gelemezdik. Orada yaşayan insanlar bizim müslüman kardeşlerimiz. Bizim bu anlamda onlara yardım etmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Yaralananlara daha çok faydası olacağı düşüncesiyle kan bağışı kampanyası düzenleme yoluna başvurduk. Orada şehit düşen kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.  
 
RUMELİSİAD Başkan Yardımcısı Naci Şahin ise, "Kosova Üsküp Türkleri Derneği öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz kampanyadan dolayı çok mutluyum. Buraya ilk gelen yönetim kurulundan arkadaşlarımız oldu. Çok faydalı ve hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, burada kan veren ve verecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu. (Yeni Bursa Gazetesi)

kosova haber 

  

Yorumlar