Duyuru

HÖH seçim çalışmalarına start verdi

Bulgaristan

  /   330   /   07 Temmuz 2014, Pazartesi

 Yazdır

  

 

Filibe ilinin Asenovgrad kasabasında 06 Mart 2009 tarihinde DPS (HÖH) ilçe teşkilatı olağan toplantısını yaptı. Toplantıya Asenovgrad kasabasının mahalle temsilcileri dahil olmak üzere geniş katılım oldu. 

Toplantının açılışını ilçe teşkilat başkamı Mümin Alendjik yaptı. İlçe teşkilat başkanı yaptığı konuşmasında; Seçim günü sandık başında olacak olan sandık görevlilerinin eğitimden geçmeleri gerektiğini anlattı. İl teşkilat başkanı Tuncay Naimaov ise konuşmasında seçim öncesi il bazında teşkilatın yapacak olduğu işlerin olduğunu anlattı. Ayrıca son seçimlerde bir önceki seçimlere göre daha başarılı olduklarını ifade etti. Gelecek yerel parlamento ve AP seçimlerinin çetin geçeceğini ve bundan dolayı bu seçimlere bir önceki seçimlerden daha fazla çalışmaları gerektiğini ifade etti. 
     Toplantıya Filibe milletvekili Ahmet Hüseyin katıldı. HÖH milletvekili son zamanlarda Türklerin uğradıkları hakaretleri hatırlattı. Yaşadıkları ülkede ikinci sınıf vatandaşı olarak yaşamak istemezlerse şimdiye kadar çalıştıklarından daha çok çalışmaları gerektiğini, il bazında çalışmalarına hız verdiklerini ve yeni seçim stratejisini ifade etti. 
     Böylece HÖH Filibe il teşkilatı yerel parlamento ve AP milletvekili seçim çalışmalarına Asenovgrad’tan başlamış oldu.

Balkan Günlüğü

 

  

Yorumlar