Duyuru

Kosova Heyetine Destek Sözü

Türkiye Haberleri

  /   497   /   07 Temmuz 2014, Pazartesi

 Yazdır

  

 

 

 
 

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Kosova’dan bir heyet ile görüşmesi sırasında Mamuşa’ya her yanlı destek hazırlığını belirtti. Türk Kızılay’ını ziyaret eden heyete Hayati Çetinkaya, yıl içerisinde Kosova’ya yardım yapılacağını bildirdi.


 
 

Kosova Cumhuriyeti Topluluklar ve Geri Dönüş Bakan Yardımcısı Rifat Krasniç, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve T.C. Kosova-Mamuşa Din Görevlisi Yakup Bal Türkiye ziyaretini gerçekleştiriyor.

Kosova - Türkiye Parlamentolararası Dostluk Gurubu Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu aile ve parti üyelerine başsağlığı dileklerinde bulunmak üzere Türkiye’ye giden heyet, İstanbul, Ankara ve  Bursa yetkilileriyle de görüşmeler gerçekleştiriyor.

Heyetin ilk durağı İstanbul’da heyet, Mamuşa’nın Kardeş Şehri olan Büyükçekmece Belediyesi oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e seçimlerdeki başarısı kutlandı ve başarılı çalışmalarının devamı dilendi. Mamuşa Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, önümüzdeki dönemde de iki belediye arasında iyi ilişkilerin devamı dileklerinde bulundu. Görüşmede Kosova heyetine Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi tarafından Mamuşa deresi yatağının ıslah edileceğini ve bir parkın kurulacağını söyledi.

İstanbul’dan Ankara’ya geçen heyet, Kızılay ziyaretini gerçekleştirdi. Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çetinkaya ile görüşmede yıl içerisinde Kosova’ya Kızılay tarafından yapılacak yardımlar konuşuldu.

kosova haber 

  

Yorumlar