Duyuru

Berişa Arnavutluk için rotaya çizdi

Arnavutluk Haberleri

  /   387   /   07 Temmuz 2014, Pazartesi

 Yazdır

  

 

 
 
Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa, ülkesinin geleceğinin ve kaderinin Avrupa'da olduğunu söyledi.
Lideri olduğu iktidardaki Demokratik Partinin 9'uncu meclis toplantısında konuşan Berişa, NATO'ya üye olan Arnavutluk'un AB ile de istikrar ve ortaklık anlaşması imzaladığını ve AB'ye tam üyelik başvurusunda bulunduklarını hatırlatarak, "Arnavutluk'un geleceği ve kaderi Avrupa'dadır" dedi. 

Berişa, başkent Tiran'daki Kongre Sarayında düzenlenen toplantıda şunları söyledi: 

''Bugün zaferin alternatifini, Demokratik Partinin seçim programını ilan etmekteyiz. Demokratik Parti Arnavutluk vatandaşlarının en çok güvendiği partidir. Demokratik partinin yönetiminde, bu 4 yıllık dönemde Arnavutluk bölgede başarının tarihine dönüştü.'' 

Sali Berişa, 18 yıl önce Avrupa'nın en yoksul 4 ülkesinden biri olan Arnavutluk'ta geçen yıl büyük ekonomik büyüme olduğunu, Arnavutluk'un yabancı yatırımların teşvik edilmesi konusunda lider ülke haline geldiğini vurguladı. 
 

Berişa sözlerini "Gelecek 4 yıllık dönemde Sali Berişa'nın temiz elleri Arnavutluk'u çok ileri götürecektir. 28 Haziran 2009'da yapılacak genel seçimde vatandaşlar Sali Berişa ve Demokratik Parti'ye oy verecek" diye tamamladı. (Hür Haber) 

  

Yorumlar