Duyuru

Kadir Gecesi’nde Thaçi ve Haradinaj 5 Yıldan Sonra Bir arada

Kosova Haberleri

  /   470   /   28 Ağustos 2014, Perşembe

 Yazdır

  

 


 
 

 

Kosova İslam Birliği Başkanı Naim Tërnava’nın Kadir Gecesi münasebetiyle verdiği iftar yemeğinde Hashim Thaçi ve Ramush Haradinaj 5 yıldan sonra ilk kez bir araya geldi. Geceye T.C. Priştine Büyükelçisi Metin Hüsrev Ünler de katıldı.


 

Kosova İslam Birliği Başkanı Naim Tërnava’nın Kadir Gecesi münasebetiyle verdiği iftar yemeğinde Kosova Başbakanı Hashim Thaçi ve Kosova’nın Geleceği İçin İttifakı Başkanı Ramush Haradinaj, iftarlarını birlikte açtı ve aralarında kısaca konuştu. 2004 yılından bu yana bir araya gelmeyen iki parti liderini dün akşam Müftü Naim Tërnava aynı masaya oturtmaya başardı.
 
T.C. Priştine Büyükelçisi Metin Hüsrev Ünler’in de bulunduğu masada Hashim Thaçi ve Ramush Haradinaj’ın arasında evsahibi Müftü Naim Tërnava oturdu. Parti liderleri iftarlarını açarken kurmayları yerel seçimler için belediye başkan adaylarının son tespit çalışmalarını gerçekleştirdi. İftardan sonra liderler Kosova Merkez Seçim Komisyonu’na teslim edilmek üzere belediye başkan adayları listelerinin nihai şeklini görüştü.
kosova Haber

 

  

Yorumlar