Duyuru

Siyasetçilerden Bayram Mesajları

Kosova Haberleri

  /   1479   /   28 Ağustos 2014, Perşembe

 Yazdır

  

 

Siyasetçilerden Bayram Mesajları

 
Kosova İslam Birliği Başkanı Naim Tırnava Ramazan Bayramı vesilesiyle vatandaşlara kutlamasını gönderdi. Başkan Fatmir Sejdiu ve Başbakan Hashim Thaçi de müftü Naim Tırnava’ya bayramını kutladı.

 

 

Mübarek Ramazan ayının tamamlanması ve yarın kutlanacak olan Bayram dolaysıyla Kosova İslam Birliği Başkanı müftü Naim Tırnava Müslüman alemine gönderdiği kutlama mesajında, Ramazan Bayramının tüm Müslüman alemi için barış, dayanışma, hoşgörü ve uyum bayramı olduğunu belirtti.
 
"Ramazan Bayramını bu yıl daha güçlü daha örgütlü bir şekilde kutluyoruz" diyen müftü Naim Tırnava, Kosova’nın geleceğe ve uluslar arası mekanizmalar üyeliğine doğru  daha sağlam adımlarla ilerlediğini, bu ilerlemede milli ve dini kimliğini koruyan tüm Kosova halkının katkısının olduğunu vurguladı.
 
Ramazan Bayramı dolaysıyla müftü Naim Tırnava’ya Kosova’nın üst düzey yetkilileri, siyasi parti temsilcileri de kutlamalarını gönderdi.
 
Kosova Cumhuriyeti kurumları ve halkı adına Bayram dolaysıyla en içten kutlamalarını ileten Başkan Fatmir Sejdiu, Kosova İslam Birliğinin, Kosova özgürlüğü ve bağımsızlığında, aynı zamanda hoşgörü ve insanlar arasında sevgi ve yakınlaşmadaki katkısını son derece olumlu değerlendirdi. Başkan Sejdiu bu günün insanları daha da yakınlaştırması dileklerinde bulundu.
 
Başbakan Hashim Thaçi de kutlamalarını göndererek, Bayramın dayanışma, insanlık ve insanlar arasında sevgi duygularının daha da artması dileklerinde bulundu.
 

kosovahaber 

  

Yorumlar