Duyuru

Sejdiu ABD Eski Başkanı Clinton İçin Görkemli Karşılama İstiyor

Kosova Haberleri

  /   436   /   28 Ağustos 2014, Perşembe

 Yazdır

  

 

 

Sejdiu ABD Eski Başkanı Clinton İçin Görkemli Karşılama İstiyor
 

 

ABD’nin eski Başkanı Bil Clinton’un Kosova’ya yapacağı ziyareti nedeniyle, Kosova Başkanı Fatmir Sejdiu, Kosova kurumları ve vatandaşlarına ülkemizin bu büyük dostuna görkemli bir karşılama yapmalarına çağırdı.


 
 

Kosova halkını fiziki olarak yok olmaktan kurtarmak için modern dünyanın  angaje olmasına sebep olan Bil Clinton’un  Kosova özgürlüğü ve bağımsızlığı için  yaptıkları göz önünde bulundurularak, Başkan Fatmir Sejdiu, ABD eski Başkanı Clinton’a yakışır bir şekilde yarın görkemli karşılamanın yapılması için herkese çağrı yaptı. Başkan Sejdiu bu çağrısına bugün sunduğu mesajında yer verdi.

 

Sejdiu bu kez de  Amerika Birleşik Devletlerinin  Kosova halkına sunduğu sürekli desteği ve  Kosova’nın özg,ürlüğü ile bağımsızlığı nda oynadığı önemli rolü dolaysıyla teşekkürlerini yeniden vurguladı.

 

Sejdiu aynı zamanda Başkan Clinton’un bağımsızlığın ilanından sonra  Kosova’ya gerçekleştireceği bu ilk ziyaretinin  Kosova Cumhuriyeti kurumları ve vatandaşları için Avroatlantik entegrasyonları yolunda  büyük bir teşviki oluşturduğunu değerlendirdi.

 

kosova haber 

  

Yorumlar