Duyuru

Jahjaga, Vatandaşlara Kurban Bayramını Kutladı

Kosova Haberleri

  /   379   /   04 Ekim 2014, Cumartesi

Kosova Haber
 Yazdır

  

Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga, Kurban Bayramı vesilesiyle Kosova İslam Birliği Başkanı Müftü Naim Tërnava ve tüm Müslümanlara kutlamalarını iletti.


Jahjaga kutlamasında, Mekke’de Hac’ın tamamlanmakta olduğu  bu günlerde  Kosova vatandaşlarına ve Müslümanlara kutlamalarını ileterek, ailede ve eş dost arasında anlayış ve uyum ve dayanışmanın hüküm sürmesini diledi.

 

Her bireyin Allah ile ilişkilerini yansıtan bu Bayramın da  angajelimiz ve çalışmalarımıza yansımasını diliyorum” şeklinde kutlamasında belirten Jahjaga, bu günde toplumumuzun ilkeleri esasınca geleneklerimizin korunmasına  devam edilmesi, insanların birbirine saygı göstermesi, iyi niyet elinin uzatılması  ve her şeyden çok toplumda ayrımın üstesinden gelinerek, etnik, dini ve kültür çeşitliliğin  korunmasına ve saygı gösterilmesine çağrı yaptı.

 

Jahjaga, aynı zamanda bugünümüz için angaje  olan ve fedakarlık sunan, devlet ve demokrasinin temellerini atanları  da saygıyla anarak, onların daha iyi bir geleceğimizi imar etmek için bizi yükümlü kıldığını belirtti. 

  

Yorumlar