Duyuru

Kosova ve Karadağ İşbirliği Derinleştirecek

Kosova Haberleri - Karadağ

  /   677   /   30 Mayıs 2015, Cumartesi

Kosova Haber
 Yazdır

  Başbakan Isa Mustafa, ülkemizi ziyaret etmekte olan Karadağ Başbakan Yardımcısı Duşko Markoviç ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleşen bu görüşmede Başbakan Isa Mustafa ve Karadağ Başbakan Yardımcısı Duşko Markoviç, iki ülke arasında işbirliği ve bölgedeki gelişmeleri ele alarak tartıştılar.

Bu vesileyle Başbakan Mustafa, sürdürülür ekonomik gelişme, istihdam, hukukun üstünlüğü,  Avrupa entegrasyonu ajandası yanısıra yaşamın birçok alanında temel reformlara dair Hükümet’in taahhütlerinde Karadağ Başbakan Yardımcısı Markoviç’e bilgi verdi.

Başbakan Mustafa bundan başka iyi komşuluk ilişkileri ve Karadağ ile işbirliğin genişletilmesine dair Kosova Hükümeti’nin çabalarını dile getirdi.

Samimi karşılama için teşekkür eden Karadağ Başbakan Yardımcısı Duşko Markoviç, Kosova ile işbirliğinin derinleştirilmesine dair Karadağ Devleti’nin taahhütlerini ifade etti.

Başbakan Isa Mustafa ve Karadağ Başbakan Yardımcısı Markoviç, iki ülke ve bölgedeki diğer ülkelerin  Avro-Atlantik ajandalarının  daha ileriye taşınması önemine vurgu yaptılar.  

Yorumlar