Duyuru

Davutoğlu’ndan Yağcılar’a Kutlama Mesajı

Kosova Haberleri - Türkiye Haberleri

  /   388   /   01 Temmuz 2015, Çarşamba

Kosova Haber
 Yazdır

  Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun Kosova Demokratik Türk Partisi VII. Olağan Kongresinde yeniden Genel Başkan görevine seçilen Mahir Yağcılar’a bir tebrik mesajını gönderdi. 

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun gönderdiği mesajı olduğu gibi sizlerle paylaşıyoruz:
“Değeli Kardeşim, Bakan Mahir Yağcılar, Kosova Demokratik Türk Partisi’nin 7.nci Kongresinde Başkanlığa yeniden seçilmeniz münasebetiyle sizi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
Kongre’de aldığınız yüksek oy oranı, partinizin, liderliğinize olan inancını teyit ederek pekiştirmekle kalmamış, Kosova siyasetindeki yapıcı rolünüzün devamına yönelik açık bir teveccühün de göstergesini teşkil etmiştir.
Kurulduğu yıldan bugüne kadar geçen dönem zarfında tüm kesimleri kucaklayan yaklaşımıyla Kosova demokrasisinin gelişmesine önemli katkılar yapmış olan KDTP’nin yeni döneminde de hem soydaşlarımızın hem Kosova’nın yararına olacak şekilde bu katkılarınızı artarak sürdüreceğinize inanıyorum.
Saygın bir siyasetçi olarak Kosova’daki mevcudiyetiniz, Türkiye ile Kosova arasındaki kardeşlik bağlarının da teminatı olmaya devam edecektir.
Sizi ve çalışma arkadaşlarınızı içtenlikle selamlıyor, şahsınızda Kosova’daki soydaşlarımıza en iyi dileklerimi iletiyorum.”  

Yorumlar