Duyuru

Mustafa Arnavutluk Bakanı Klosi’yi Kabul Etti

Arnavutluk Haberleri - Kosova Haberleri

  /   594   /   15 Temmuz 2015, Çarşamba

Kosova Haber
 Yazdır

  

Başbakan Isa Mustafa ülkemizi ziyaret etmekte olan Arnavutluk Sosyal Refah ve Gençlik Bakanı Blendi Klosi ile görüştü.


Başbakan Yardımcısı ve Kültür Gençlik ve Spor Bakanı Kujtim Shala ve Çalışma ile Sosyal Refah Bakanı Arban Abrashi’nin de hazır bulunduğu Başbakan Isa Mustafa ve Arnavutluk Sosyal Refah Bakanı Blendi Klosi arasında gerçekleşen bu görüşmede şimdiye kadar kaydedilen ilerleme ve istihdam, sosyal refah ve gençlik alanında iki ülke arasında işbirliğinin daha da ilerletilmesi ihtimali ele alındı.

 

Başbakan Mustafa özellikle ekonomi kalkınma ile ilgili Hükümet’in reformlar ve öncelikleri, yeni iş yerlerinin açılması, hukuk devletinin güçlendirilmesi ve sağlık ile eğitim alanındaki reformlardan konuk Bakan Blendi’ye bilgi verdi.

 

Mustafa aynıca iki ülkede istihdamın artırılması için doğrudan etkisi olan ekonomik ve sosyal gelişme süreçlerine Hükümet’in yakından ilgi gösterdiğini söyledi.

 

Arnavutluk Sosyal Refah Bakanı Blendi Klosi ise bu samimi Kabul için Başbakan Musatafa’ya teşşkür ederek istihdam,sosyal refah ve gençlik alanıyla ilgili Kosova Hükümeti ile işbirliğini daha da ileriye taşımak için Arnavutluk Hükümeti’nin taahhütlerini dile getirdi.

  

Yorumlar