Duyuru

Jahjaga'dan Vatandaşlarımıza Bayram Mesajı

Kosova Haberleri

  /   313   /   17 Temmuz 2015, Cuma

Kosova Haber
 Yazdır

  

 Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga Ramazan Bayramı nedeniyle, Kosova İslam Birliği-KİB Başkanı Müftü Naim Tërnava ve tüm Müslüman dindarları kutladı.


 “Ramazan Bayramı nedeniyle, Size Müslüman inananları ve Kosova‘nın tüm vatandaşlarını kutluyor bu günü barış, dayanışma ve birbirinizle karşılıklı anlayış içinde geçirmenizi diliyorum. Fedakarlık, rahmet,  dayanışma ve barış ayı olan Mübarek Ramazan sona ermesinden sonra bu özel günde huzur ve sevinç içinde tüm Müslüman dindarların aile yakınları, dost ve sevdikleriyle bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”şeklinde dileklerinde bulunan Cumhurbaşkanı Atifete Jahjaga bu kutlama mesajında daha şu ifadelere yer vermektedir:


 “Bu bayram gününde çalışmalarımız, angajeliğimiz ve birbirimize,  ailemize,  dost ve toplumumuza karşı var olan yükümlülüklerimiz yansıtılsın. İhtiyacı olanlara yardım ve dayanışma elimiz uzansın. Toplumumuzun en kıymetli değerleri olarak farklı dinlerarası ve kültürlerarası hoşgörüyü daha da güçlendirmekle büyük Avrupa ailesinin bir bölümü olarak ülkemizin istikbali için her gün daha büyük ehemmiyetle çalışalım.  Bu Ramazan Bayramı’nda özel bir saygı ile ülkemiz için angaje ve kurban olanları da anmış olalım.”.

  

Yorumlar