Duyuru

Meclis Başkanı Veseli, Büyükelçi Ozan’ı Veda Görüşmesinde Kabul Etti

Kosova Haberleri

  /   367   /   05 Ağustos 2015, Çarşamba

Kosova Haber
 Yazdır

  

Meclis Başkanı Kadri Veseli, Türkiye’nin Kosova’ya her yanlı yardımını takdir etti;  Kosova Meclisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi-TBMM arasındaki ilişkileri mükemmel olarak nitelendirdi.


Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli, ülkemizde görevi tamamlanan Türkiye’nin Kosova Büyükelçisi Songül Ozan’ı veda görüşmesinde kabul etti.


Kosova’daki gelişmelerle ilgili Büyükelçi Ozan’ın tutumunu değerlendiren Meclis Başkanı Veseli,  Büyükelçinin katkısının Kosova ve Türkiye arasında işbirliğinin güçlenmesinde özel önem taşıdığını vurguladı.


Meclis Başkanı Kadri Veseli, Türkiye’nin Kosova’ya her yanlı yardımını takdir etti;  Kosova Meclisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi arasındaki ilişkileri mükemmel olarak nitelendirdi.


Gelecekte yeni görevinde Büyükelçi Ozan’a başarılar dileyen Veseli, Türkiye Büyükelçisi ile mevcut olan mükemmel işbirliğinin  yeni büyükelçi ile de devam edeceğine inandığını söyledi.


Büyükelçi Songül Ozan da  birkaç yıldır Türkiye’yi Kosova’da temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu dönemin kendisi için diplomatik olduğu kadar  dostluk açısından da olağanüstü bir tecrübe kazandırdığını belirtti. Ozan,  Kosova’ya tüm süreçlerde desteğin olacağına dair resmi An kara’nın tutumunu yineledi. 

  

Yorumlar