Duyuru

Veseli’den, Türkiye Mevkidaşı Kahraman’a Taziye

Kosova Haberleri

  /   329   /   13 Ocak 2016, Çarşamba

Kosova Haber
 Yazdır

  Meclis Başkanı Kadri Veseli, onlarca kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olan İstanbul’da bugün meydana gelen intihar terör saldırısı nedeniyle bir telgraf gönderip Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman,  milletvekilleri ve Türk halkına başsağlığı diledi.

Meclis Başkanı Kadri Veseli taziye telgrafında şöyle dedi: 
“İstanbul’un turistik bölgesinin kalbinde çoğu yabancılar olmak üzere can kayıplarına ve yaralanmalara neden olan  bu yıkıcı terör saldırı Kosova Cumhuriyeti’nde derin bir üzüntü ile karşılandı.
Kosova Cumhuriyeti Meclisi ve Kosova halkı Zattı Haliniz, Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurbanların aileleri ve yakınlarına en derin taziyelerini ifade etmektedir.  
Bu vesile ile bu çok ürkütücü ağır durumda Siz ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına,  kurbanların ailelerinin acılarını paylaştığımı ve derin üzüntülerimi dile getirmeme izin buyurun.
Kosova Cumhuriyeti’nin demokratik dünyanın her neresinde meydana gelirse gelsin terör ile aşırıcılıkla her tür mücadeleyi desteklediğini ve desteklemeyi sürdüreceğinden sizi temin ederim.”  

Yorumlar