Duyuru

Bosnalı gönüllü elçiler

Bosna Haberleri

  /   1267   /   04 Nisan 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'na katılmak amacıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'dan gelen gençler, tarihi ve turistik mekanlarını 


gezdikleri Bursa'ya hayran kaldı.
Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın en başarılı öğrencilerini geçtiğimiz yıl Bosna Hersek'e götürerek ödüllendiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Saraybosnalı konuklarını ağırlıyor.
Bursa'nın en eski kardeş şehirlerinden olan Saraybosna'dan 6 kişilik heyet eşliğinde Türkiye'ye gelen 24 genç, Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın 5. döneminin konuğu olarak Ürünlü'de ağırlanıyor. 
Kamp programının yanı sıra kent merkezi ile ilçelerde de tarihi ve turistik mekanları gezen gençler, Bursa'yı yakından tanımanın kendilerini çok mutlu ettiğini söylüyor. 
Yeşil Türbe'den Kapalıçarşı'ya Tophane'den Uludağ'a ve İznik'e uzanan geziler sırasında eğlenceli vakit geçiren Saraybosnalı kampçılar, Bursa hakkında detaylı bilgi sahibi olmanın sevincini yaşıyor.
Ziyaret ettikleri mekanlarda bol bol fotoğraf çektirip geziye dair anılar biriktiren gençler, her fırsatta aileleri için alışveriş yapıyor.

 

  

Yorumlar