Duyuru

İsrail'den Peygamber Efendimiz'e saygısızlık

Dünyadan Haberler

  /   432   /   04 Nisan 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 
İsrail'li bir şirket, ürettiği gömlek ve tişörtlere Hz. Peygamber'in karikatürlerini bastı.
Cuma, 29 Ağustos 2008 21:33


Danimarka ve İsviçre'den sonra, bu kez İsrail'li bir şirket, ürettiği gömlek ve tişörtlere İslam ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S.)'e  hakaret içeren karikatürler bastı.

İslami Hareket, fanatik Yahudilere ait bir şirketin gömlek ve tişörtlere İslam dinine ve Hz. Peygambere hakaret içeren karikatürler basmasını şiddetle kınadı.

İslam'i Hareket, İslam düşmanlarının bu türden hakaretlerine karşı ümmetin Hz. Peygamber'e sahip çıkmasını isedi.

İslami Hareket'in başkan yardımcısı Şeyh Re'fet Uveyda konuylu ilgili olarak yayınladığı bildiride, Siyonist bir basım şirketinin, fanatik Yahudilerin işlettiği bir şirketin isteği üzerine gömlek ve tişörtlere Hz. Peygamber'e hakaret içeren karikatürler bastığını belirtti. Karikatürlerin birinde Hz. Peygamber'in elinde silah, etrafında da koyunlar görünüyor. Altında da "Muhammed dağa gelmeyecekse, işte bu iyidir" yazıyor. 

Asıl katillerin, Hz. Peygamber'e hakaret etmek amacıyla bu karikatürleri basan insanlar olduğunu belirten İslami Hareket'in başkan yardımcısı, Siyonistlerin bu çirkin eylemlerinin; kindar ve fitneci insanlar tarafından Hz. Peygamber (s.a.s)'e yapılan çirkin eylemlerin ilki olmadığını söyledi. Şeyh Uveyda, Siyonistlerin bu çirkin eylemleriyle dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların duygularıyla oynadıklarını, Müslümanların da gereken cevabı; ortaya koyacakları eylemlerle vereceklerini ifade etti. 

Bildiride, Hz. Peygamber (s.a.s)'i savunmak için; içinde iman, İslam ve Peygamber sevgisi olan herkes var gücüyle eylem yapmaya ve Danimarka ile başlayan bu sürece karşı etkin bir tepki göstermek için harekete geçmeye çağırıldı. 

 

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi 

  

Yorumlar