Duyuru

Ferzovik Demohristiyanları AAK şubesine dönüştüler

Kosova Haberleri

  /   509   /   04 Nisan 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

Ferzovik, 20 Eylül 2008 (Kosovapress) saat 13:43

 

Kosova’ya, ileri görüşe sahip ve strateji  planı olan yeni bir idare okulu gelmelidir. Diğer sözlerle Kosova’nın kalkınmasını sağlayacak bir politik okul sahneye çıkmalıdır. İnanıyorum ki biz, bu okulun başına geçebiririz. Dolayısıyla ileri görüşlü bir idare sağlayabiriz, dedi AAK Başkanı Ramush Haradinaj.

 

Bu açıklamaları Haradinaj, Ferzovikte etkinlik gösteren iki demohristiyan şubesinin sönmesi ve bunların AAK şubesine dönüştürülmeleri nedeniyle düzenlenen toplantıda  yaptı.

PSHDK ve PDKI Ferzovik şubeleri aldıkları bir kararla AAK şubesine katıldılar. Dönüşüm  konusunda yapılan son meclis toplantısında bu karar alındı.

 

Bu münasebetle cumartesi günü düzenlenen toplantıda AAK yüksek görevlileri, bunların arasında AAK Başkanı Ramush Haradinaj ve AAK Ferzovik Şube Başkanı Kemajl Ramadani de yer aldılar.

Yaptığı bir konuşmada Ramadani, AAK Ferzovik Şubesi’nin her geçen gün daha da güçlendiğini, bu iki şubenin yanısıra çok sayıda aydın kişinin, gencin ve işadamının da bu şubeye katıldığını söyledi.   

  

Yorumlar