Duyuru

Eylül Kosova’da Ayrımcılığa Karşı Savaşım Ayı

Kosova Haberleri

  /   410   /   04 Nisan 2014, Cuma

 Yazdır

  

 

 

 
 

 


Kosova Başbakanı Yardımcısı Rame Manaj, Kosova Hükümeti’nin uluslararası insan hakları standartları çerçevesinde vatandaşlarının özgürlük ve haklarını, güvenlik ve savunmasını sağlamak için çaba harcayacağını bildirdi.

 

Kosova Hükümeti tarafından Eylül ayı Kosova’da ayrımcılığa karşı savaşım ayı olarak ilan edildi. Başbakanlık Ofisi dün yaptığı toplantıda yapılan ve yapılacak faaliyetler ile ilgili basın toplantısı yaptı.

 

Başbakanlık Ofisinin bu ay içerisinde gerçekleştirdiği ayrımcılıkla ilgili faaliyetleri ve Ayrımcılığa Karşı Yasanın yürürlüğe girmesinin 4. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen basın toplantısında Kosova Başbakanı Yardımcısı Rame Manaj, Kosova Hükümeti’nin uluslararası insan hakları standartları çerçevesinde vatandaşlarının özgürlük ve haklarını, güvenlik ve savunmasını sağlamak için çaba harcayacağını bildirdi.

 

Kosova Cumhuriyeti Hükümeti, Eylül ayını Kosova’da ayrımcılığa karşı savaşım ayı olarak ilan etti. Bu çerçevede dün “Grand” Otelde yapılan basın toplantısında Kosova’da faaliyet gösteren uluslar arası sivil ofis temsilcileri de Kosova Hükümetine konuyla ilgili tam destek olacağını belirtti

 Editör : Kosova Haber 

  

Yorumlar