Duyuru

Libya Kosova’yı Yakından Takip Ediyor

Kosova Haberleri

  /   475   /   05 Mayıs 2014, Pazartesi

 Yazdır

  

 

 

 
 



Libya’nın ABD Büyükelçisi Giadalla Ettalhi, Kosova bağımsızlığını tanımaları için doğru zamanı beklediklerini ve Sırbistan’ın Uluslararası Adalet Divanına Kosova bağımsızlığı konusundaki girişimini desteklemeyeceklerini söyledi

 

Libya ABD Büyükelçisi Giadalla Ettalhi ve Kosova Dışişleri Bakanı Skënder Hyseni, New York’ta bir araya gelerek Kosova bağımsızlığı ve Sırbistan’ın Kosova bağımsızlığı konusunda yürüttüğü anti propaganda konusunda fikir alışverişinde bulundular.  

 

Libya ABD Büyükelçisi Giadalla Ettalhi, Kosova’da yaşanan gelişmeleri çok yakından takip etiklerini ve Kosova’yı tanımak için doğru zamanı tespit etmeye çalıştıklarını vurguladı. Ettalhi “Bakan Hyseni bana Kosova’da yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Kosova’da olumlu gelişmelerin yaşanması beni mutlu etti” dedi.

Kosova Dışişleri Bakanı Skënder Hyseni, Libya ABD Büyükelçisi Giadalla Ettalhi’ye bir an önce Kosova Dışişleri Bakanı Skënder Hyseni, Libya ABD Büyükelçisi Giadalla Ettalhi’ye bir an önce bağımsız Kosova’yı tanımaları gerektiğini ve en kısa zaman içinde bu iki ülke arasında sıkı işbirliğin yapılması gerektiğini dile getirdi.
 

Editör : Kosova Haber 

  

Yorumlar